Français English Nederlands
Trouver un bien
Budget
tot
Oppervlakte
tot
Zoek op referentie :
Mathilde (Tilly) DORRESTIJN
Négociateur Mathilde (Tilly) DORRESTIJN
06 09 38 52 27


Vergelijkbare objekten
Delen
Woonhuis Villapourçon
225 000 €
Sterke punten :
Deze met smaak gerenoveerde boerderij,, is rustig gelegen met een schitterend uitzicht over de heuvels en bossen van de Zuid-Morvan in de buurt van Chateau Chinon op ongeveer 1 ha terrein.

De boerderij heeft op de begane grond een entree naar de fraai ingerichte woonkeuken (32m²) met frans balkenplafond, schouw en knusse Godin houtkachel, badkamer met douche, wastafel en wc. Via de ruime woonkamer met balkenplafond en authentieke schouw en Godin houtkachel komt u in een mooie werk/slaapkamer. Authentieke rode tomettes op alle vloeren van de begane grond.
Op de 1e verdieping is een ruime 2e werk/slaapkamer, een kleedkamer en een fraaie slaapkamer met luxe grote badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en 2e WC. Ook is er vanuit deze badkamer een doorgang naar de stenen buitentrap, waardoor de mogelijkheid bestaat om deze ook vanuit het gastenhuis te gebruiken. Alle originele balken zijn zichtbaar gebleven na de verbouwingen en geven het geheel een gezellige sfeer.
Direct aan het huis grenst een grote en hoge schuur met daar tegenover een dependance met op de begane grond een werk/opslagruimte en een separate ingang naar een hal met trap naar de sfeervolle logeerkamer, die de hele verdieping beslaat. Ook hier werd verbouwd met behoud van alle originele kenmerken. De installatie van een badkamer zou deze dependance uitstekend geschikt maken als een gite. Achter de dependance op de zuidzijde staat de veranda met een prachtig uitzicht op de heuvels.
Onder de boerderij zijn 2 kelders. Naast het huis staat een grote separate paardenstal met twee boxen en werkruimte. Deze stal kan ook perfect dienst doen als garage voor meerdere auto’s. De aangelegde paarden-rijbak is gesitueerd boven op de heuvel van het terrein.
De boerderij is tijdens de binnen en buiten renovatie, ongeveer 2-3 jaar geleden, geheel voorzien van o.a. dubbel glas, Velux dakramen en dakisolatie en verkeert in een zeer goede bouwkundige staat. Het oorspronkelijke karakter is behouden en gecombineerd met moderne bouwtechnieken. De eerstkomende jaren kunt u hier een heerlijk en zorgeloos leven leiden; u kunt direct genieten van het Franse leven.
TD10221MAISONIMMO
Mandaatnummer 201978. Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Onze fees : http://www.maison-immobilier.eu/honoraires
Interne referentieTD10221
PlaatsVillapourçon 58370
Terrein9994 m²
Kamers6
Kamer details
Aantal etages1
Uitzicht
Gericht op
Verwarming


Deuren,
Afvalwater
ZwembadNee
Taxe foncière/Onroerende-zaaksbelasting180 €/an
Consommations énergétiques
Logement économe
DPE en cours
≤50
A
51 - 90
B
91 - 150
C
151 - 230
D
231 - 330
E
331 - 450
F
≥ 451
G
Logement énergivore (kWh EP/m² an)
Émission de gaz à effet de serre
Faible émission de GES
GES en cours
≤5
A
6 - 10
B
11 - 20
C
21 - 35
D
36 - 55
E
56 - 80
F
≥ 81
G
Forte émission de GES (kg éq/CO2/m² an)

neem contact met ons op

Learn more

Information collected on this form is stored in a computerised file by Maison Immobilier for the purpose of sending you our personalised listings by email or telephone.

Data is stored for and is intended for the sales and marketing departments of our company.

In accordance with EU regulations you can exercise your right to access the data concerning you and to rectify it, by contacting Maison Immobilier
12 rue des Remparts
58170 Luzy

Téléphone : +33(0) 60 93 85 22 7
E-mail : maison991@gmail.com