Object TD9910

Prix € 340.000,00£ 248.200,00) (± CHF 326.400,00) frais d’agence compris

Rustige en geisoleerde ligging, een uit 1930 met veel smaak en klasse gerenoveerde boerderij. Het interieur is door een binnenhuis architekt ontworpen. Ideale huis voor iemand die van rust en veel privacy houdt. De originele details zijn behouden zoals balken, stenen muren en een broodoven. Tevens is er veel modern comfort zoals vloerverwarming, unieke keuken, dubbele beglazing, goede isolatie. Het huis ligt op een perceel van 2310m² in de omgeving van Luzy zonder buren.

De indeling is als volgt: Hele grote woonkeuken (81m²) met een prachtige vide, met aan alle kanten een prachtig uitzicht (360 graden), door 6 grote glazen puien. De keuken is volledig ingericht met o.a. japanse gril,keramische kookplaat, 2 ovens, vaatwasser en 2 koelkasten, aansluitend een gezellige eethoek / zithoek met moderne open haard. aparte w.c.(1,70m²). Aan de linkerzijde de opgang naar de 1e verdieping en een gastenkamer (13), aansluitend een salon met openhaard, de master slaapkamer met eigen badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, w.c. Op de 1e verdieping die toegankelijk is via een trap, een grote vide boven de keuken/ eetkamer met metalen trappen/ loopbrug naar de televisiehoek (22m2) . Heel veel licht door 2 grote ramen. Teruglopend over de loopbrug een slaapkamer (18m²) met ligbad, daarachter een ruimte (8,55m²) die als dressing of kantoor kan worden gebruikt. Daarachter een grote slaapkamer (43,76m²) die een eigen opgang heeft via de buitenkant. Momenteel is deze ruimte als dortoir (slaapzaal) ingericht met een eigen badkamer (13m²) (inloopdouche, ligbad, dubbele wastafels en hangende w.c.) Grote kelder met de centrale verwarmingsketel en de olietanks.

Een bijgebouw in originele staat met o.a. een originele broodoven. Hier bestaat de mogelijkheid om een extra gastenverblijf te maken of een garage.

Het huis is toegankelijk via een eigen weg. Rondom een vrij uitzicht van 360 graden. Tuin rondom en uitzicht op een meertje, boomgaard. Luzy ligt ongeveer 15 km verderop met alle voorzieningen en een station van de SNCF

Informatie

Consommation d'énergie de base (kWh/m2 par an)

Emissions estimées (kgco2/m2 par an)

Energie Prestatie Certificaat onuitvoerbaar

Prijs € 340.000
Type Maison de campagne
Bouwkundige staat "en pierres"
Authentiek
Vrijstaand
Dak goede staat
Muren goede staat
Situatie Mooi uitzicht
Nabij water
Minder dan 5 km van de eerste levensbehoeften
Grond oppervlak 2.310 m²
Bewoonbaar oppervlak 254 m²
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Voorzieningen Water
Electra
Septische tank op norm
Centrale verwarming olie
Open vuur
Aanwezig Atelier / werkplaats
Cave
Four à pain
Boomgaard
ADSL/breedband internet

www.maison-immobilier.eu